Фудбал Фудбал/Вести

Popović – Zadovoljan debijem

Izvor: FK Crvena zvezda

Drugih 45 minuta utakmice protiv LASK-a na golu je proveo debitant, nedavno pristigli Zoran Popović.

Popović može da se pohvali da nijednom nije izvadio loptu iz mreže, ali kaže da je to pre svega zbog dobre igre cele ekipe.

— Bila je ovo vrlo teška utakmica za nas pošto igramo svaki drugi dan. Pobeda je bitna, Zvezda uvek ide na pobedu i u drugom poluvremenu nismo primili gol. U prvom jesmo iz penala ali to nije toliko bitno, za dva dana imamo novu utakmicu i novu priliku za još bolji utisak — rekao je Popović.

Zvezdin golman kaže da još ne poznaje dobro fudbalere, ali da je sve dobro izgledalo za prvi put.

— Pošto mi je ovo prvi put da igram utakmicu, moj debi u Zvezdi, nije bilo lako jer ne poznajem još ekipu, Vujadin mi je pomogao, rekao mi je da slobodno komandujem svima u odbrani i da će me slušati.  Dobro je to izgledalo za prvi put, a vreme radi za nas, još bolje ćemo se upoznati i očekujem još bolju komunikaciju.

Popović spada u golmane koji vole da učestvuju u igri.

— Ja sam spreman, imam tu karakteristiku da volim i da igram sa ekipom, da utičem na igru. Zvezda igra visoko, to je zahtev trenera, i Borjan, Supić, ja, ko god da brani, imamo zadatak da pratimo dubinu, da budemo tu ako slučajno neka lopta preleti odbranu. Uvek sam dobro pratio igru i uvek sam umeo na vreme da predvidim šta će da se desi — rekao je Popović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама