Фудбал Фудбал/Вести

Degenek: Blizu smo našeg sna, izginućemo za plasman u Ligu šampiona!

Jedan od najzapaženijih igrača u crveno-belom dresu večeras je bio Miloš Degenek. On je ocenio da je iza crveno-belih veoma težak meč, ali i da će on i njegovi saigrači učiniti sve da Crvena zvezda posle dugogodišnjeg čekanja ponovo zaigra u Ligi šampiona.

– Bila je jako intenzivna, teška utakmica. Videli smo da je Salcburg ozbiljna ekipa. Naravno da nam nije pomoglo to što su tribine bile prazne. Mi smo se pripremili dobro i taktički i psihički i fizički za ovu utakmicu. Da smo imali na stadionu i naše navijače, bili bi nam vetar u leđa, i mislim da bi postigli i taj gol. Malo nismo ni sreće imali. Imali smo par šansi, nismo ih iskoristili, ali šta je, tu je. Ima još jedno poluvreme da se igra. Tamo će biti dosta naših navijača, biće glasniji nego njihovi, tako da očekujem jednu dobru partiju. 

Miloš se osvrnuo i na svoju propuštenu priliku u drugom poluvremenu.

– Kad sam video da nije gol, hteo sam progutam i loptu i golmana. Mnogo mi je bilo krivo. Meni bi značilo da mi bude prvi gol u jednoj ovako bitnoj utakmici. Ali ima još jedna utakmica, uz Božiju pomoć biće još jedna prilika tamo i uz neki gol bi mogli svi da se radujemo. 

On je izneo i svoja očekivanja pred  revanš u Austriji.

– Očekujem da izginemo tamo. Mi smo toliko blizu našeg sna, da Zvezda uđe u Ligu šampiona posle toliko vremena. Toliko smo blizu da ćemo poginuti za to. Hvala našim navijačima na podršci večeras. Mnogo nam znači, nadam se da će ih u Austriji biti što više. Bilo je teško stvarno, ali ja mislim da smo odradili posao korektno. Cela ekipa je odigrala dobro, nismo upali u njihovu zamku. 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама