Фудбал Фудбал/Вести

Milojević: Biće zanimljiv revanš

Izvor: FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan je partijom koju su prikazali njegovi izabranici u remiju (0:0) sa Salcburgom.
540-milojevic-4455.jpg

Prvi meč plej-ofa na stadionu „Rajko Mitić“ završena je bez pobednika, pa će odluka o učesniku Lige šampiona pasti u revanšu u Austriji, 29. avgusta.

– Završeno je prvo poluvreme, drugo nas čeka u Salcburgu. Bilo nam je neobično zbog praznih tribina i nadam se podršci navijača u revanšu. Dosta smo pričali o Salcburgu, to je dobra, prava ekipa. Bila je teška utakmica, nismo imali mnogo šansi, ali smo mogli do gola – kaže Milojević.

Trener šampiona Srbije bio je zadovoljan izdanjem protiv prvaka Austrije.

– Izuzetno sam zadovoljan partijom. Ne treba zaboraviti da je Salcburg vrlo ozbiljna ekipa, koja je igrala polufinale Lige Evrope prošle sezone, a lako je mogla i do finala. Nosili smo se sa njima, ničega se nismo plašili, ni ranije, ni sada. Ne vidim da je trebalo da budemo hrabriji ili agresivniji. Nismo im dozvolili udarce u gol i mislim da smo odigrali dobro i pametno.

Navijača nije bilo na tribinama, ali se oko 4.000 Delija okupilo iza terena omladinske škole i pružalo glasnu podršku našim igračima svih 90 minuta.

– Bila bi drugačija utakmica za nas da je bilo navijača, znamo koliko nam znače i voleo bih da dođu u što većem broju na revanš da nam pomognu. Čuli smo ih i večeras na terenu. To što su bile prazne tribine nije pravi ambijent na koji smo navikli. To nikome ne treba… Sigurno da je lepše igrati kada imate navijače koji vam daju vetar u leđa – ističe Milojević.

Trener Zvezde se osvrnuo i na povrede Lorenca Ebisilija, koji nije bio u konkurenciji za sastav, i Vujadina Savića, koga je na poluvremenu zamenio Srđan Babić.

– Učinićemo sve da se Ebisilio što pre vrati, ali videćemo… Savić duže vreme vuče neku povredu, tražio je izmenu pred kraj prvog dela i zbog bolova nije mogao da nastavi meč. Ne znamo trenutno kakva je tačno situacija sa njim.

Za kraj, Milojević je poručio:
– Vidi se da Salcburg ništa ne prepušta slučaju. Ipak, nismo ni mi daleko od njih, biće zanimljiva ta druga utakmica. Treba da se smirimo i spremimo na najbolji mogući način.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама