Фудбал Фудбал/Вести

Krstičić, Rodić i Radonjić u reprezentaciji

Izvor: FK Crvena zvezda

Odličan strat sezone fudbalera Crvene zvezde nije prošao neopaženo. Na adersu Ljutice Bogdana 1a pristigli su pozivi da se fudbalskoj reprezentaciji Srbije priključe tojica naših prvotimaca – Nenad Krstičić, Milan Rodić i Nemanja Radonjić.

Fudbalska reprezentacija naše zemlje otpočinje novi ciklus takmičenja. Izabranici Mladena Krstajića prve dve nedelje septembra uzeće učešće u novom format takmičenja, Ligi nacija. Sve zvezdaše raduje vest da su se među 23 imena za prve dve utakmice našla čak trojica naših fudbalera.

Nemanja Radonjić i Milan Rodić bili su deo naše reprezentacije na nedavno završenom Mundijalu u Rusiji, do se Nenad Krstičić nakon kraće pauze vraća u nacionalni tim.

Srbija će prvo 7. septembra odmeriti snage sa ekipom Litvanije a tri dana kasnije sastaće sa reprezentacijom Rumunijom. U našoj grupi u Ligi nacija nalazi se i reprezentacija Crne Gore.

Na spisu selektora Krstajića su se, osim trojice aktuelnih, našla i petorica nekadašnjih fudbalera Crvene zvezde. Reč je o Marku Dmitroviću, Predragu Rajkoviću, Jagošu Vukoviću, Urošu Spajiću i Nemanji Maksimoviću.

Čestitamo našim fudbalerima na pozivu u nacionalni tim i želimo im mnogo uspeha na predstojećim mečevima!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама