Кошарка Кошарка/Вести

Томић: Одиграли смо феноменално и то је битно

Извор: КК Црвена звезда

Након сјајне партије црвено-белих у Подгорици и победе 71:87, тренер Црвене звезде, Милан Томић, прокоментарисао је ову утакмицу.

Милан Томић, тренер Црвене звезде мтс:

“Честитам мојим играчима на квалитетно одиграној утакмици. Одиграли су 40 минута како сам тражио – 40 минута концентрације, кажњавања противничке игре кроз пик-ен-рол или на лоњ-пост-у. Морали смо да будемо сконцентрисани, у свакој ситуацији као тим. Симанић је одиграо феноменално против Ерла Кларка, као против Улма је играо одличну одбрану. Повели смо рано у првом полувремену и то је битно. Није битно за младе играче да ли ће постићи поене или не, него да покажу прави однос. Очекивао сам бољу Будућност Воли, тотално другачију утакмицу од Супер купа. Али одиграли смо феноменално и то је битно. Што се форме тиче, ово није Звезда која је спремна у потпуности, можда смо на 50 процената. Регланд је имао температуру 38, одиграо меч под температуром. Звезда није фаворит ове сезоне, без обзира на ову победу. Ићи ћемо меч по меч, а април и мај ће решити сезону. Поновићу – Звезда није фаворит.”

Већ у среду екипу Црвене звезде мтс очекује тежак меч 2.кола Еврокупа против екипе Монака у Француској. А наредног викенда у АБА лиги у Београд стиже екипа Крке из Новог Места.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама